Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Μελέτη,
Αμβροσία και Σάλπη

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε την περιοχή της Μελέτης – Αμβροσίας – Σάλπης όπου μετέφερε το βασικό κορμό του μηνύματος του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, τόσο σε εθνική όσο και σε τοπική βάση.

Ο Γιώργος Πεταλωτής παρουσίασε και εξήγησε πολλές από τις πτυχές του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ που αφορούν τους πολίτες της περιφέρειας και έδωσε έμφαση στις δεσμεύσεις του κινήματος για την αναθέρμανση της αγοράς και τη στήριξη των συνταξιούχων και των ασθενέστερων και πιο ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων. Για την αντιμετώπιση με προτεραιότητα της ανεργίας των νέων και την προστασία της οικογένειας. Για ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών και ιδιαίτερα στους τομείς της Παιδείας και της Υγείας.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την ανάγκη να βρίσκεται το πολιτικό σύστημα δίπλα στους πολίτες χωρίς διακρίσεις. Ότι απαιτείται στενή και διαρκής συνεργασία όλων των πολιτικών στελεχών και του απλού πολίτη. Δεσμεύτηκε για την προσήλωσή του στις ανάγκες των πολιτών της Ροδόπης και για την τεκμηριωμένη και αποτελεσματική προώθηση των ζητημάτων που τους απασχολούν είτε προς το κέντρο είτε προς τους τοπικούς φορείς.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των συζητήσεων του Γιώργου Πεταλωτή με τους πολίτες της περιοχής απετέλεσε η αγανάκτησή τους για την ασυνέπεια των υποσχέσεων της Ν.Δ. για πλήρη αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νοεμβρίου του 2007.

Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: