Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Στρύμη, Διώνη, Κρωβύλη, Μαρώνεια, Προσκυνητές, Ίμερο και Ξυλαγανή ενόψει εκλογών 2009

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου το απόγευμα συνέχισε τις επισκέψεις του στην περιφέρεια του Νομού Ροδόπης. Συγκεκριμένα παρουσίασε τα κύρια σημεία της τοπικής και εθνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στους πολίτες που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στη Στρύμη, στη Διώνη, στην Κρωβύλη, στη Μαρώνεια, στους Προσκυνητές, στον Ίμερο και στην Ξυλαγανή.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκε να εργασθεί ακούραστα για τους πολίτες της περιφέρειας της Ροδόπης ζητώντας ένα ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης που να του δώσει δύναμη για την επόμενη μέρα των εκλογών. Δεν δίστασε να παραδεχθεί την πραγματικότητα της γενικευμένης δυσπιστίας των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, ωστόσο προέβαλε την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας. Ειδικά για την περιφερειακή ανάπτυξη, τη στήριξη και αναζωογόνηση της υπαίθρου, τις προοπτικές της αγροτικής οικονομίας, τον τουρισμό, ο Γιώργος Πεταλωτής έπεισε με τα επιχειρήματά του για την υπεροχή των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ. Ιδίως επειδή συνοδεύονται από την απαραίτητη πολιτική βούληση.

Στο διάλογο που είχε με τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για την προώθηση των κοινωνικών πολιτικών που τους οφείλονται από την Πολιτεία. Ο Γιώργος Πεταλωτής επίσης, δεν παρέλειψε στις επισκέψεις του αυτές να αντικρούσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της Ν.Δ. σχετικά με το δήθεν έργο της στο Νομό μας.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, τέλος, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους, διένειμε το προεκλογικό υλικό του και ζήτησε από το θερμό ακροατήριό του την απαραίτητη στήριξη για να συνεχίσει δυναμικά την πολιτική του δραστηριότητα για το συμφέρον της Ροδόπης. Για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, αυτή τη φορά μετά από νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: